Απεριόριστο Cloud Hosting. Web Hosting

Arrow up
Arrow down

Απεριόριστο Επαγγελματικό Hosting.

Οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να φιλοξενήσετε και


να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας.


Όλα τα κορυφαία 
χαρακτηριστικά, στην Καλύτερη Τιμή!

ExelixiNet

Web Solutions

eShopΑναμφισβήτητα το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον η προτεινόμενη λύση, για την προβολή των προϊόντων, χωρίς σύνορα, χωρίς όρια, ξεφεύγοντας από τα χιλιομετρικά όρια στην πελατειακή βάση του φυσικού καταστήματος. Με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα, είτε ενισχύοντας υπάρχον φυσικό κατάστημα, είτε ξεκινώντας χωρίς τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα του φυσικού καταστήματος.Εκμεταλλευτείτε την ανάγκη του καταναλωτή να μπορεί να αγοράσει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, από το σπίτι του, το γραφείο του, το κινητό του τηλέφωνο στο δρόμο.

web designΠαρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή αλλά και ανακατασκευή στατικών ιστοσελίδων, δυναμικών ιστοσελίδων αλλα και e-shop στις πιο ανταγονιστικές τιμές τις αγοράς.

Η Στατική Ιστοσελίδα είναι κατάλληλη κυρίως για την διαφήμιση μικρών επιχειρήσεων για να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους όπου δεν υπάρχει συχνά η ανάγκη να τροποποιείται το περιεχόμενό.

Η Δυναμική ιστοσελίδα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες γιατί χρησιμοποιείτε κάποια βάση δεδομένων όπου αποθηκεύει πληροφορίες και από εκεί αντλεί το περιεχόμενό τους,
Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει τον απόλυτο έλεγχο των περιεχομένων τις ιστοσελίδας μέσα από την χρήση ενός πίνακα ελέγχου οπού μπορεί να διαχειρίζεται πλήρως την ιστοσελίδα χωρίς επιπλέον γνώσεις.

E-shop ή αλλιώς ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλησεων οπού μειώνει το λειτουργικό κόστος, εξυπηρετεί όλο το 24ώρο και οι πελάτες σας θα μπορούν όπου και να βρίσκονται να παραγγέλνουν τα προϊόντα σας.

design websitesΑποκτήστε Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει καρτέλες με φωτογραφίες, κείμενα ,φόρμα επικοινωνίας, σημείο στο χάρτη και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει κατοχύρωση ονόματος και φιλοξενεία για 2 χρόνια, κατασκευή και εκμάθηση.
Χρέωση από: 200€

Portfolio

brand footer